Eccoooo

Här ekar tystheten ja;) Resa, jobb, och livet har tagit upp de mesta av tiden i våra liv senaste tiden. Vi är i alla fall tillbaka till timmarna på jobbet, vardagen  och de gamla vanliga här i Melbourne. Hur bra vår resa på NEW Zealand än var, så äre skönt att komma hem till egen säng, hemlagad mat, dusch och tvättmaskin haha.


Vi är mer än nöjda med vad vi lyckades åstadkomma på våra 15 dagar. Kört från södra delen till norra. På fel sida, på fel allt, ifrågasättande för hjärnan helt klart. Men fram tog vi oss :) 

Mycket hann vi också med. Utan egentligen någon erfarenhet av mountinhikes så hann vi med flertalet. Kan inte minnas när jag senat gick 2 mil frivilligt på plan mark, nu har jag gjort de  både uppför och nerför. Knäna och fötterna fick sig helt klart en omgång efter 6-8 hike. Men värt var de. Bungyjump, rafting mm gjorde vi också. Helt klart en upplevelse i sig. Vyerna och naturen som finns i detta land är inte något annat likt jag sett. Fantastiskt verkligen, bättre väder kunde vi heller inte önskat oss heller. Nu fortsätter livet i Melbourne igen. Kanske endast en månad eller två till. Sen packas väskorna igen för nya äventyr! 
 
Hade 
//Julle 

Kommentera här: